Köpvillkor

Allmänt

Köpinformation

Du måste ha fyllt 18 år eller ha målsmans tillstånd för att handla på oss.

Littlebernard.se reserverar sig för förändingar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan en order har skickats. Vi reserverar oss för eventuella tekniska problem som gör att ordern inte kan slutföras.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls. Vi förbehåller oss rätten att häva köpet om bedrägeri misstänks.

Littlebernard.se följer konsumentköp- och distansavtalslagen. Läs mer om detta hos Konsumentverket.

Priser

Varje vara anges med pris inklusive 25% moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Eventuella extra betalningsvillkor och fraktvillkor finns angivna i kundvagnen.
Du betalar alltid det pris som visas när din beställning utförs, om du köpt en vara till ett felaktigt pris meddelas du om detta och du får tillbaka dina pengar.

Tryckfel och produktbilder

Littlebernard.se reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi strävar dock alltid efter att återge en så liknande bild som möjligt av produkten.

Betalningssätt

Betalkort

Vi använder full 3-D Secure kryptering via vår betalleverantör Payson.
Vi accepterar betalningar med Visa och Mastercard-kort.

Överföringen av information är krypterad med SSL – Secure Socket Layer – 128 bitars kryptering. Littlebernard.se får aldrig ta del av denna information vilket ökar säkerheten för dig som kund. Kortbetalning via Payson är avgiftsfritt.

Faktura

När du väljer att betala mot faktura görs en sedvanlig kreditupplysning av Payson för att se så att du är kreditvärdig. Detta sker helt per automatik och det är inga uppgifter som påverkar din kreditvärdighet i framtiden. Uppgifterna sparas inte heller hos Littlebernard.se.

Payson kommer att skicka ut din faktura efter det att din order har lämnat oss. Betalningsvillkor 10 dagar. Om du handlar över 300kr kan du dessutom välja att dela upp din betalning. Du hittar mer information om detta på fakturan.
Betalsättet faktura kostar 19kr i administrativ avgift.

Swish

Med Swish betalar du snabbt och smidigt med din mobiltelefon. Allt du behöver göra är att ladda ned Swish-appen och sedan följa instruktionerna i kassan när du ska betala.

Frakt och leverans

Leveranstid

Littlebernard.se skickar ordrar varje Onsdag. Brytpunkt för att ordrar ska skickas samma dag är kl 09:00 (med reservation för att personliga posters kan ta längre tid att preparera vilket gör att dessa bör beställas tidigare).

Fraktkostnad

Vi tillämpar enhetsfrakt på Littlebernard.se. Detta betyder att du endast betalar 29 kr om du beställer storlekar större än A4.
A4 är fraktfritt.

Leveranssätt

Vi skickar alla våra paket med Posten. Ange ditt mobiltelefonnummer i kassan så får du automatiskt ett SMS skickat till dig när paketet har kommit fram till ditt närmaste utlämningsställe (gäller ej beställningar med endast A4).

Transportskador

Om en vara från oss skadas i transport, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, ber vi dig att kontakta oss på 0729-74 74 54 eller [email protected] inom 8 dagar från det att du mottar ditt paket.

Outlösta paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Reklamation och ångerrätt

Öppet köp och byten

Du har full bytes- och returrätt (ångerrätt) i 14 dagar efter det att du mottagit varan om du inte är nöjd.

Ångerrätten gäller ej personliga posters eller specialbeställningar utöver vårt ordinarie sortiment.

För att få lämna tillbaka en produkt måste den vara oanvänd (endast öppnad). Du ansvarar för varan tills dess att vi mottagit den. Du står endast för returfrakten. Varor som återsänds mot postförskott utlöses ej av oss.

När vi har registrerat returen makulerar vi fakturan eller sätter tillbaks pengarna på ditt konto inom 10 dagar.

Reklamation

Stämmer din vara inte överens med beskrivningen, är den trasig eller är du på annat sätt missnöjd med ditt köp? Kontakta oss via mail eller telefon. Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig nöjd med dina köpta varor.

Vid retur eller reklamation skickas produkterna till vår postadress:

Jerry & Maja HB
Aschebergsgatan 27
411 33 Göteborg

Övrigt

Säkerhet och behandling av kunduppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I de fall du väljer att betala mot faktura måste du även ange ditt personnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.

Littlebernard.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.

Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall.

Force Majeure

Littlebernard.se är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof.

I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, t. ex. restriktioner i indikation, varningstexter, försäljningsförbud etc, onormal nedgång i marknaden samt om bolaget utsätts för kriminell aktivitet som påverkar verksamheten.

Vid tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.